Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/552
Название: Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв
Авторы: Погожих, Микола Іванович
Чеканов, Микола Анатолійович
Пак, Андрій Олегович
Ключевые слова: енергоефективність
датчик
мікропроцесор
1-Wire мікромережа
алгоритм апаратного управління
power efficiency
sensors
processor
1-Wire micro-grids
hardware control algorithm
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Погожих, М.І. Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв / Погожих М.І., Чеканов М.А., Пак А.О. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 139-147.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему обґрунтування концепції забезпечення автоматичного контролю та алгоритму апаратного управління процесами та устаткуванням харчових виробництв із використанням сучасної елементної бази 1-Wire мікромережі «Dallas Semiconductor Corp» для підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. Алгоритм роботи мікропроцесорної системи контролю та управління розглянуто на прикладі кип'ятильника безперервної дії КНЕ-50
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/552
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-5.pdf311,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.