Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/553
Название: Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок
Авторы: Дуденко, Ніна Василівна
Павлоцька, Лариса Федорівна
Горбань, Віктор Григорович
Цибань, Лілія Степанівна
Ключевые слова: гідробіонти
мікроводорість
β-каротин
екстракція
добавка
харчування
екстракт
hydrobionts
microalgae
β-carotene
xtraction
enrichment
food products
extract
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Теоретичне обґрунтування використання гідробіонтів у технології дієтичних добавок / Н.В. Дуденко, Л.Ф. Павлоцька, В.Г. Горбань, Л.С. Цибань // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.17-28.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано можливість отримання каротиновмісної добавки із сушеної біомаси мікроводорості Дуналіелла Саліна методом екстрагування рафінованою дезодорованою соняшниковою олією. Визначено раціональні параметри екстрагування. Вивчено фізико-хімічні показники й стабільність дієтичної добавки під час зберігання протягом трьох місяців. Розроблено рекомендації щодо збагачення продуктів харчування каротиновмісною добавкою
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/553
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf417,38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.