Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/554
Название: Органолептичні показники та дегустаційне оцінювання фруктових батончиків, збагачених сушеними сланями ламінарії та вакаме
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Горбань, Віктор Григорович
Нікітін, Сергій Васильович
Ключевые слова: слані
йод
ламінарія
вакаме
thalli
iodine
laminaria
wakame
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш, В.В. Органолептичні показники та дегустаційне оцінювання фруктових батончиків, збагачених сушеними сланями ламінарії та вакаме/ В.В. Євлаш, В.Г. Горбань, С.В. Нікітін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.57-67.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено органолептичні показники залежно від масової частки сушених сланей ламінарії та вакаме в рецептурі фруктового батончика. Для більш повного органолептичного оцінювання проведено закриту дегустацію нового продукту. Досліджено хімічний склад фруктових батончиків, що містять водорості
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/554
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-5.pdf171,34 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.