Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/555
Название: Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби
Авторы: Яковлєв, Олег Володимирович
Постнов, Геннадій Михайлович
Потапов, Володимир Олексійович
Ключевые слова: риба
соління
ультразвук
масообмін
масопередача
масовіддача
fish
raw material
ultrasound
mass transfer
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби / О.В. Яковлєв, Г.М. Постнов, В.О. Потапов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 147-154.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичний вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби. За результатами досліджень підтверджено інтенсифікувальний вплив накладання ультразвукових хвиль на перебіг процесу соління. Доведено, що коефіцієнт масовіддачі під час соління риби в полі ультразвукових хвиль залежатиме від швидкості звуку в тузлуці та амплітуди коливальної швидкості ультразвукової хвилі. Подальші дослідження в цьому напрямі дозволять отримати математичні залежності перебігу процесу зовнішнього масообміну та внутрішнього масопереносу під час соління риби в полі ультразвукових хвиль
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/555
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-6.pdf269,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.