Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/556
Название: Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer module
Другие названия: Вплив конструкції внутрішнього нагрівача на кінетику сушіння виноградних вичавків у масообмінному модулі
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Якушенко, Євген Миколайович
Ключевые слова: сушіння
кондуктивна сушарка
виноградні вичавки
кінетика
drying
conductive dryer
kinetics
grape pomace
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов, В.О. Вплив конструкції внутрішнього нагрівача на кінетику сушіння виноградних вичавків у масообмінному модулі / В.О. Потапов, Є.М. Якушенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 155-163.- Англ.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати досліджень кінетики вологовмісту та температури в процесі сушіння змішаним теплопідведенням (ЗТП-сушіння) виноградних вичавок у масообмінному модулі (МОМ) із внутрішнім нагрівачем
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/556
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-7.pdf359,49 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.