Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
Title: Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гриньова, Дар'я Володимирівна
Keywords: технологія
удосконалення
рецептура
м’ясо
перепел
сосиски
курка
фаршева система
властивості
technology
composition
perfection
meat
quail
sausages chicken
forcemeat system
properties
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Євлаш, В.В. Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів / В.В. Євлаш, Д.В. Гриньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.68-79.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Розроблено рецептуру сосисок з використанням м’яса перепелів замість м’яса курки та вдосконалено технологію їх виробництва. Досліджено органолептичні, структурно-механічні, функціонально-технологічні та мікробіологічні показники нового м’ясного продукту. Установлено, що органолептичні показники змінюються незначно, тоді як структурно-механічні властивості покращилися, що дозволило пом’якшити консистенцію фаршевої системи. Функціонально-технологічні властивості фаршевої системи покращилися та позитивно вплинули на вихід готового виробу
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-6.pdf622,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.