Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
Название: Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гриньова, Дар'я Володимирівна
Ключевые слова: технологія
удосконалення
рецептура
м’ясо
перепел
сосиски
курка
фаршева система
властивості
technology
composition
perfection
meat
quail
sausages chicken
forcemeat system
properties
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Євлаш, В.В. Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів / В.В. Євлаш, Д.В. Гриньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.68-79.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено рецептуру сосисок з використанням м’яса перепелів замість м’яса курки та вдосконалено технологію їх виробництва. Досліджено органолептичні, структурно-механічні, функціонально-технологічні та мікробіологічні показники нового м’ясного продукту. Установлено, що органолептичні показники змінюються незначно, тоді як структурно-механічні властивості покращилися, що дозволило пом’якшити консистенцію фаршевої системи. Функціонально-технологічні властивості фаршевої системи покращилися та позитивно вплинули на вихід готового виробу
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/558
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-6.pdf622,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.