Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/559
Title: До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання
Authors: Захаренко, Віталій Олександрович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Keywords: енергетична освітленість
ІЧ-випромінювач
плоска поверхня
«точковий» та «лінійний» випромінювачі
ІЧ-нагрівання
опромінювана поверхня
luminosity power
IR-emitter
flat surface
«point» and «linear» emitter
IR-heating
exposed to the surface radiation
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Захаренко, В.О. До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання / В.О. Захаренко, С.В. Сорокіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 172-180.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Визначено методи розрахунку енергетичної освітленості, створюваної на плоскому об’єкті ІЧ-випромінювачем різної геометричної форми: плоска поверхня  «точковий» і «лінійний» випромінювачі, циліндрична поверхня  «точковий» і «лінійний» випромінювачі. Розглянуто різні варіанти поверхні (циліндрична або плоска), що освітлюються нагрівачами різних конструкцій (точковим або циліндричним). Отримані формули можуть бути використані для розрахунку теплових ІЧ-нагрівачів у харчовій технології
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/559
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2015-1-9.pdf446,42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.