Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/559
Название: До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання
Авторы: Захаренко, Віталій Олександрович
Сорокіна, Світлана Вікторівна
Ключевые слова: енергетична освітленість
ІЧ-випромінювач
плоска поверхня
«точковий» та «лінійний» випромінювачі
ІЧ-нагрівання
опромінювана поверхня
luminosity power
IR-emitter
flat surface
«point» and «linear» emitter
IR-heating
exposed to the surface radiation
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Захаренко, В.О. До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання / В.О. Захаренко, С.В. Сорокіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 172-180.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Визначено методи розрахунку енергетичної освітленості, створюваної на плоскому об’єкті ІЧ-випромінювачем різної геометричної форми: плоска поверхня  «точковий» і «лінійний» випромінювачі, циліндрична поверхня  «точковий» і «лінійний» випромінювачі. Розглянуто різні варіанти поверхні (циліндрична або плоска), що освітлюються нагрівачами різних конструкцій (точковим або циліндричним). Отримані формули можуть бути використані для розрахунку теплових ІЧ-нагрівачів у харчовій технології
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/559
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-9.pdf446,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.