Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/560
Название: Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Горєлков, Дмитро Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Мельник, Костянтин Григорович
Ключевые слова: ресурсозбереження
процес очищення
часник
підсушування
коливальний рух
the process of cleaning
garlic
drying
oscillatory motion
resource saving
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення / О.Г. Терешкін, Д.В. Горєлков, Н.О. Афукова, К.Г. Мельник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 180-188.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз наукової літератури з дослідження способів та процесів очищення часнику, висвітлено проблемні питання, що виникають під час обробки часнику. Запропоновано процесні та конструктивні рішення реалізації питання механізації ресурсозберігаючого способу очищення часнику
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/560
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-10.pdf343,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.