Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5605
Title: Agile-підходи в ресторанному бізнесі в умовах пандемії COVID-19
Authors: Бовш, Людмила Андріївна
Keywords: ресторанний бізнес
COVID-19
Аgile
ефект плато
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бовш Л.А. Agile-підходи в ресторанному бізнесі в умовах пандемії COVID-19 / Л.А. Бовш // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. М.В. Чорна. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 235-242.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(31)
Abstract: Визначено виклики для підприємств ресторанного господарства, зумовлені пандемією COVID-19. Установлено чинники, що створили ефект плато в ресторанному бізнесі, та напрями фасилітації в карантинних умовах. Окреслено основні компетентності адаптивного планування в agileсередовищі. Визначено ключові характеристики agile-підходів та запропоновано способи їх застосування в ресторанному бізнесі, реалізація яких сприятиме оптимізації бізнесу та підтримці лояльності клієнтів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5605
ISSN: 2519-2914
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21.pdf566,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.