Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5607
Title: Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах
Authors: Бєляєва, Світлана Станіславівна
Бишовець, Лариса Григорівна
Куракін, Олександр Борисович
Keywords: безпечність
якість
харчові продукти
нормативно-правове регулювання
вимоги
законодавство
нормативні документи
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бєляєва С.С. Нормативно-правове регулювання безпечності та якості харчових продуктів в Україні в сучасних умовах / С.С. Бєляєва, Л.Г. Бишовець, О.Б. Куракін // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. М.В. Чорна. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 257-268.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;Вип. 1(31)
Abstract: Розглянуто питання, які стосуються забезпечення захисту життя, здоров’я та інтересів споживачів, що є підґрунтям нормативно-правового регулювання в Україні у сфері дотримання вимог безпечності та якості харчових продуктів за сучасних умов господарювання. Досліджено принципи державного регулювання безпечності та окремих показників якості харчових продуктів в Україні.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5607
ISSN: 2519-2914
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
23.pdf597,91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.