Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5609
Title: Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбас
Authors: Білецька, Яна Олександрівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Keywords: борошно бобових
варено-копчені ковбаси
йододефіцит
селенодефіцит
соя
нут
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Білецька Я.О. Обґрунтування використання збагаченого борошна бобових для виробництва ковбас / Я.О. Білецька, Р.В. Плотнікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 21-32.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: На основі аналітичних досліджень доведено актуальність розробки ковбасних виробів із використанням борошна бобових. Розроблено рецептурний склад варено-копчених ковбас із використанням борошна із пророщених зерен сої та нуту, збагачених йодом і селеном. Визначено показники якості розроблених виробів. Установлено, що 100 г продукту задовольняє добову потребу в йоді та селені для дітей шкільного віку на 36% та 86,6%, для людей дорослого та похилого віку на 6% і 34,6% відповідно.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5609
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2.pdf376,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.