Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5610
Title: Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщами
Authors: Газзаві-Рогозіна, Людмила Вікторівна
Keywords: продукти запасу
кліщі
комахи
членистоногі
шкідники
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Газзаві-Рогозіна Л.В. Методика визначення зараженості продуктів запасу комахами та кліщами / Л.В. Газзаві-Рогозіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 32-39.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Описано методику визначення ураженості продуктів запасу комахами та кліщами. Активний розвиток членистоногих може призвести до значних втрат запасів зерна як кількісних, так і якісних. Споживання цих продуктів негативно впливає на здоров’я людей та сільськогосподарських тварин. Продукти, уражені коморними кліщами, їх екскрементами, трупами, можуть у разі вживання в їжу викликати харчові отруєння й катаральні явища в травному тракті.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5610
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf350,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.