Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5612
Title: Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти
Authors: Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Касабова, Катерина Рубенівна
Шматченко, Наталя Василівна
Keywords: зефір
плодоовочева паста
структурно-механічні властивості
фізіологічно-функціональні інгредієнти
піноподібна маса
структуроутворення
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти / А.М. Загорулько, О.Є. Загорулько, К.Р. Касабова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 54-64.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Підтверджено доцільність використання в рецептурі зефіру розробленої плодоовочевої пасти, унаслідок чого зефір набуває оригінальних органолептичних властивостей. Забезпечено зростання ефективної в’язкості зефіру із заміною 75% яблучного пюре купажованою пастою порівняно з контролем від 391 Па∙с до 782 Па∙с. Виявлено збільшення пластичної міцності залежно від тривалості: 75% – 54,2 кПа (контроль – 47 кПа), що є позитивним явищем із технологічної точки зору.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5612
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf397,74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.