Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5614
Title: Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пасти
Authors: Загорулько, Андрій Миколайович
Загорулько, Олексій Євгенович
Сашньова, Мар’яна Василівна
Лаврук, Владислав Валерiйович
Ібаєв, Ельдар Байрам огли
Keywords: плодоовочева паста
купажування
структурномеханічні властивості
фізіологічно-функціональні інгредієнти
роторний плівковий апарат
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пасти / О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько, М.В. Сашньова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 75-84.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Розроблено спосіб виробництва плодоовочевого пастоподібного напівфабрикату із проведенням концентрування за щадних температурних режимів (50…55 °C) у роторному плівковому апараті до вмісту 45% сухих речовин протягом 1,25–2,00 хв. Визначено структурно-механічні характеристики пюре з окремих компонентів сировини і купажованих концентрованих паст відповідно до запропонованого способу. Отримана паста порівняно з контролем характеризується підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів та має хороші органолептичні властивості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5614
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf408,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.