Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5614
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗагорулько, Андрій Миколайович-
dc.contributor.authorЗагорулько, Олексій Євгенович-
dc.contributor.authorСашньова, Мар’яна Василівна-
dc.contributor.authorЛаврук, Владислав Валерійович-
dc.contributor.authorІбаєв, Ельдар Байрам огли-
dc.date.accessioned2020-07-18T11:50:02Z-
dc.date.available2020-07-18T11:50:02Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пасти / О.Є. Загорулько, А.М. Загорулько, М.В. Сашньова та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 75-84.ru_RU
dc.identifier.issn2519-2922-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5614-
dc.description.abstractРозроблено спосіб виробництва плодоовочевого пастоподібного напівфабрикату із проведенням концентрування за щадних температурних режимів (50…55 °C) у роторному плівковому апараті до вмісту 45% сухих речовин протягом 1,25–2,00 хв. Визначено структурно-механічні характеристики пюре з окремих компонентів сировини і купажованих концентрованих паст відповідно до запропонованого способу. Отримана паста порівняно з контролем характеризується підвищеним вмістом фізіологічно-функціональних інгредієнтів та має хороші органолептичні властивості.ru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)-
dc.subjectплодоовочева пастаru_RU
dc.subjectкупажуванняru_RU
dc.subjectструктурномеханічні властивостіru_RU
dc.subjectфізіологічно-функціональні інгредієнтиru_RU
dc.subjectроторний плівковий апаратru_RU
dc.titleДослідження структурно-механічних властивостей та показників якості розробленої плодоовочевої пастиru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf408,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.