Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5618
Title: Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Keywords: електроконтактне нагрівання
теплова обробка
рослинна сировина
м’ясні кулінарні вироби
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 118-131.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Проаналізовано використання рослинної сировини в харчуванні людини, зокрема для приготування м’ясних кулінарних виробів. Обґрунтовано доцільність застосування електроконтактного нагрівання для комбінованої теплової обробки. Запропоновано асортимент м’ясних кулінарних виробів із додаванням рослинної сировини, виготовлених із застосуванням електроконтактного нагрівання. Визначено переваги розроблених способів за технологічними показниками виробництва та показниками якості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5618
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
11.pdf446,06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.