Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/562
Название: Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків
Авторы: Снєжкін, Юрій Федорович
Петрова, Жанна Олександрівна
Пазюк, Вадим Михайлович
Дуб, Володимир Васильович
Ключевые слова: фолати
теплотехнології
сушіння
енергозбереження
якість
folate
heat technologies
drying
energy efficiency
powders
quality
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків / Ю.Ф. Снєжкін, Ж.О. Петрова, В.М. Пазюк, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С.80-89.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано теплотехнологію отримання фолатовмісних порошків, направлену на збереження вмісту фолатів і зниження енергетичних витрат на попередню підготовку сировини та сушіння; заходи зі стабілізації фолатовмісної сировини за рахунок уведення до складу композицій сировини з високим вмістом вітаміну С, що дозволяє зменшити втрати фолатів без попередньої обробки сировини. Підбір композицій покращує органолептичні та фізико-хімічні показники харчових порошків і продуктів із них
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/562
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-7.pdf196,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.