Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/562
Title: Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків
Authors: Снєжкін, Юрій Федорович
Петрова, Жанна Олександрівна
Пазюк, Вадим Михайлович
Дуб, Володимир Васильович
Keywords: фолати
теплотехнології
сушіння
енергозбереження
якість
folate
heat technologies
drying
energy efficiency
powders
quality
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Створення нових теплотехнологій отримання якісних фолатовмісних функціональних порошків / Ю.Ф. Снєжкін, Ж.О. Петрова, В.М. Пазюк, В.В. Дуб // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. – Вип.1 (23). – С.80-89.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Запропоновано теплотехнологію отримання фолатовмісних порошків, направлену на збереження вмісту фолатів і зниження енергетичних витрат на попередню підготовку сировини та сушіння; заходи зі стабілізації фолатовмісної сировини за рахунок уведення до складу композицій сировини з високим вмістом вітаміну С, що дозволяє зменшити втрати фолатів без попередньої обробки сировини. Підбір композицій покращує органолептичні та фізико-хімічні показники харчових порошків і продуктів із них
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/562
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-7.pdf196,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.