Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5620
Title: Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення
Authors: Горєлков, Дмитро Вікторович
Мироненко, Валерія Сергіївна
Цвіркун, Людмила Олександрівна
Гейєр, Геннадій Валерійович
Keywords: процес різання
стравохід яловичий
серозна оболонка
кут загострення
циліндричний ніж
зусилля різання
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дослідження різання стравоходу як складової процесу його очищення / Д.В. Горєлков, В.С. Мироненко, Л.О. Цвіркун та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 145-156.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Проаналізовано можливі технічні рішення для реалізації процесу очищення стравоходу від слизової та серозної оболонок. Наведено результати експериментальних досліджень процесу різання стравоходу свинячого та яловичого трубчастими й плоскими ножами. Оцінено значущість впливу чинників на процес різання, отримано дані щодо зусилля різання стровоходу у стиснених умовах циліндричним ножем залежно від вихідної температури сировини, кута загострення різальної кромки леза ножа.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5620
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf429,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.