Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5622
Title: Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточок
Authors: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Бєлікова, Вікторія Вікторівна
Keywords: халва соняшникова
порошок
виноградні кісточки
антиоксиданти
окиснення жирів
відокремлення олії
термін зберігання
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гревцева Н.В. Удосконалення технології халви соняшникової шляхом використання порошку з виноградних кісточок / Н.В. Гревцева, В.В. Бєлікова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 172-182.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Проаналізовано основні причини псування халви соняшникової – окиснення жирів та відокремлення олії під час зберігання. Для запобігання цим процесам запропоновано додавання порошку з виноградних кісточок. За результатами дослідження підтверджено уповільнення процесів окиснення та відділення жиру. Установлено, що раціональним дозуванням обраної добавки в технології соняшникової халви є 5% до білкової маси.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5622
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
15.pdf436,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.