Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
Title: Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками
Authors: Пілюгіна, Інна Сергіївна
Артамонова, Майя Володимирівна
Торяник, Дмитро Олександрович
Keywords: маршмелоу
кріас-порошок
чорноплідна горобина
суданська троянда
екстракт
критерій оптимізації
рівняння регресії
математична модель
показники якості
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пілюгіна І.С. Оптимізація рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками / І.С. Пілюгіна, М.В. Артамонова, Д.О. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 182-193.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Наведено результати оптимізації рецептурного складу маршмелоу з антоціановими добавками - кріас-порошками з чорноплідної горобини та суданської троянди. Отримано математичні моделі, що характеризують процес та оптимальні концентрації досліджуваних добавок та лимонної кислоти.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5623
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16.pdf405,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.