Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5625
Title: Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих
Authors: Хацкевич, Юрій Миколайович
Щербакова, Тетяна Віталіївна
Селютіна, Галина Анатоліївна
Keywords: олії купажовані
ріпакова олія
поліненасичені жирні кислоти ряду ω-3 та ω-6
автоокиснення
α-токоферол
β-токоферол
δ-токоферол
γ-токоферол
гальмування автоокиснення
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хацкевич Ю.М. Зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів на основі олій купажованих / Ю.М. Хацкевич, Т.В. Щербакова, Г.А. Селютіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2020. – Вип. 1 (31). – С. 209-218.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі;Вип. 1(31)
Abstract: Досліджено вміст вітаміну Е в майонезній продукції на основі олій купажованих залежно від співвідношення соняшникової та ріпакової олії. Проаналізовано зміни вмісту вітаміну Е під час зберігання майонезів. Показано, що всі зразки майонезів на основі олій купажованих після 90 діб зберігання містять значно більше вітаміну Е, ніж свіжовиготовлений зразок майонезу на основі рафінованої соняшникової олії. Зроблено висновок про доцільність використання олій купажованих у виробництві майонезної продукції.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/5625
ISSN: 2519-2922
Appears in Collections:Вип. 31. - 2020 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf328,63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.