Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/563
Название: Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля
Авторы: Токолов, Юрій Іванович
Гурський, Петро Васильович
Богомолов, Олексій Васильович
Домніч, Микола Іванович
Ключевые слова: борошно
подрібнення
частинка
вальці
flour
growing
particles
shallow rollers
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля / Ю.І. Токолов, П.В. Гурський, О.В. Богомолов, М.І. Домніч // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 197-204.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): У ході експериментальних досліджень обдирного процесу подрібнення зерна пшениці на експериментальній установці визначено залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів і кількості точок контакту зернового матеріалу з подрібнювальними вальцями
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/563
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-12.pdf280,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.