Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/564
Название: Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої
Авторы: Постнов, Геннадій Михайлович
Терешкін, Олег Георгійович
Дмитревський, Дмитро В'ячеславович
Василець, Інна Валеріївна
Ключевые слова: термічна обробка
тиск пари
проварювання
якість
витрати
очищення
heat treatment
vapor pressure
boiling
quality
losses
cleaning
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої / Г.М. Постнов, О.Г. Терешкін, Д.В. Дмитревський, І.В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 205-212.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Проведено експериментальні дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої, під час яких було визначено залежність глибини провареного шару від тривалості процесу термічної обробки та тиску пари, а також вплив зміни поверхневого шару цибулі ріпчастої після термічної обробки парою на відсоток очищених цибулин та втрати сировини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/564
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2015-1-13.pdf307,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.