Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/564
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПостнов, Геннадій Михайлович-
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.contributor.authorДмитревський, Дмитро В'ячеславович-
dc.contributor.authorВасилець, Інна Валеріївна-
dc.date.accessioned2016-10-27T11:41:04Z-
dc.date.available2016-10-27T11:41:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationДослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої / Г.М. Постнов, О.Г. Терешкін, Д.В. Дмитревський, І.В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 1 (21). - C. 205-212.ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/564-
dc.description.abstractПроведено експериментальні дослідження процесу термічної обробки цибулі ріпчастої, під час яких було визначено залежність глибини провареного шару від тривалості процесу термічної обробки та тиску пари, а також вплив зміни поверхневого шару цибулі ріпчастої після термічної обробки парою на відсоток очищених цибулин та втрати сировиниru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)-
dc.subjectтермічна обробкаru_RU
dc.subjectтиск париru_RU
dc.subjectпроварюванняru_RU
dc.subjectякістьru_RU
dc.subjectвитратиru_RU
dc.subjectочищенняru_RU
dc.subjectheat treatmentru_RU
dc.subjectvapor pressureru_RU
dc.subjectboilingru_RU
dc.subjectqualityru_RU
dc.subjectlossesru_RU
dc.subjectcleaningru_RU
dc.titleДослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастоїru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2015-1-13.pdf307,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.