Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/565
Название: Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристиками
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Павлюк, Вадим Антонович
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Ключевые слова: гриби шампіньйони
кріодеструкція
наноструктуроване пюре
вільні амінокислоти
легкозасвоювана форма
механоактивація
champignons
cryodestruction
nanostructured puree
free amino acids
easily digestible form
mechanical activation
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристиками / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, В.А. Павлюк та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.29-40.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено і науково обґрунтовано нанотехнології дрібнодисперсних добавок із шампіньйонів з унікальними характеристиками із застосуванням процесів кріомеханодеструкції та механоактивації. У ході комплексних дослідженнь доведено, що отримане заморожене дрібнодисперсне пюре має принципово нові властивості, відрізняється більшим (в 1,5…2,5 рази), ніж у свіжих грибах, вмістом низькомолекулярних БАР у вільному стані. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати її біологічний потенціал
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/565
ISSN: 2312-3990
2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5.pdf430,42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.