Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
Название: Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення
Авторы: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Божок, Олександр Сергійович
Мазур, Любов Сергіївна
Ключевые слова: жувальна карамель
моносахарид тагатоза
поліол мальтитол
гліцерин
masticatory caramel
monosaccharide tagatose
polyol maltitol
glycerin
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дорохович, А.М. Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення / А.М. Дорохович, О.С. Божок, Л.С. Мазур // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.90-101.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Установлено доцільність використання тагатози у виробництві жувальної карамелі разом із мальтитолом, як вологоутримуючу сировину використовували гліцерин. Установлено оптимальне співвідношення сировинних інгредієнтів. За допомогою дифрактометра досліджено, що протягом 6-ти місяців зберігання суттєвого збільшення кристалічності в структурі карамелі не відбувалося. Розрахунки показали, що карамель має знижену калорійність і редуковану глікемічність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-8.pdf208,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.