Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
Title: Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення
Authors: Дорохович, Антонелла Миколаївна
Божок, Олександр Сергійович
Мазур, Любов Сергіївна
Keywords: жувальна карамель
моносахарид тагатоза
поліол мальтитол
гліцерин
masticatory caramel
monosaccharide tagatose
polyol maltitol
glycerin
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дорохович, А.М. Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначення / А.М. Дорохович, О.С. Божок, Л.С. Мазур // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.90-101.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Установлено доцільність використання тагатози у виробництві жувальної карамелі разом із мальтитолом, як вологоутримуючу сировину використовували гліцерин. Установлено оптимальне співвідношення сировинних інгредієнтів. За допомогою дифрактометра досліджено, що протягом 6-ти місяців зберігання суттєвого збільшення кристалічності в структурі карамелі не відбувалося. Розрахунки показали, що карамель має знижену калорійність і редуковану глікемічність.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/566
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-8.pdf208,32 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.