Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/568
Название: Cryogenic technology of fine-dispersed powdered additives from topinambour
Другие названия: Кріогенна технологія дрібнодисперсних порошкоподібних добавок із топінамбура
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Бессараб, Олександр Семенович
Борисова, Аліна Олексіївна
Балабай, Катерина Сергіївна
Pavlyuk, Raisa
Pogarskaya, Viktoriya
Bessarab, Alexandr
Borysova, Alina
Balabai, Katerina
Ключевые слова: кріогенне заморожування
низькотемпературне подрібнення
сублімаційне сушіння
топінамбур
інулін
дрібнодисперсні добавки
cryogenic freezing
low-temperature grinding
sublimation drying, topinambour
inulin
nano-powders
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кріогенна технологія дрібнодисперсних порошкоподібних добавок із топінамбура / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, О.С. Бессараб та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22) - С.17-28.- Англ.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано та розроблено кріогенну технологію дрібнодисперсних порошкоподібних добавок із топінамбура, яка відрізняється від традиційних застосуванням кріогенного «шокового» заморожування, низькотемпературного механічного подрібнення та сублімаційного сушіння, що дозволяє більш повно вилучити біологічно активні речовини із зв’язаного із нанокомплексами стану у вільний та зруйнувати значну частину полісахариду інуліну до окремих його мономерів – фруктози
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/568
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-2-2.pdf321,44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.