Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/570
Название: Технологія дієтичних добавок із печериці двоспорової (agaricus bisporus)
Авторы: Черно, Наталія Кирилівна
Озоліна, Софія Олександрівна
Нікітіна, Олександра Валеріївна
Ключевые слова: печериця двоспорова
дієтична добавка
харчова добавка
технологія
хімічний склад
властивості
Agaricus bisporus
dietary supplement
food supplement
technology
chemical composition
properties
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Черно, Н.К. Технологія дієтичних добавок із печериці двоспорової (agaricus bisporus) / Н.К. Черно, С.О. Озоліна, О.В. Нікітіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C. 102-112.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено технологічну схему переробки печериці двоспорової з отриманням низки продуктів. Вони являють собою спирторозчинні й водорозчинні речовини, а також нерозчинні біополімерні комплекси різного напряму дії. Надано характеристику їхнього хімічного складу і функціонально-фізіологічних властивостей. Обґрунтовано напрями використання отриманих продуктів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/570
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-9.pdf199,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.