Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/570
Title: Технологія дієтичних добавок із печериці двоспорової (agaricus bisporus)
Authors: Черно, Наталія Кирилівна
Озоліна, Софія Олександрівна
Нікітіна, Олександра Валеріївна
Keywords: печериця двоспорова
дієтична добавка
харчова добавка
технологія
хімічний склад
властивості
Agaricus bisporus
dietary supplement
food supplement
technology
chemical composition
properties
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Черно, Н.К. Технологія дієтичних добавок із печериці двоспорової (agaricus bisporus) / Н.К. Черно, С.О. Озоліна, О.В. Нікітіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C. 102-112.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Розроблено технологічну схему переробки печериці двоспорової з отриманням низки продуктів. Вони являють собою спирторозчинні й водорозчинні речовини, а також нерозчинні біополімерні комплекси різного напряму дії. Надано характеристику їхнього хімічного складу і функціонально-фізіологічних властивостей. Обґрунтовано напрями використання отриманих продуктів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/570
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-9.pdf199,33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.