Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/572
Title: Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою
Authors: Уханова, Ірина Миколаївна
Keywords: сироватка
концентрат
ретентат
морквяний сік
нанофільтрація
напій
дослідження
whey concentrate
retentat
carrot juice
nanofiltration
drink
study
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Уханова, І.М. Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою /І.М. Уханова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.113-126.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Обґрунтовано доцільність виробництва напою із ретентату (концентрат, отриманий за проведення нанофільтрації молочної сироватки) та натурального характеру, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту під час зберігання протягом 180 годин
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/572
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-10.pdf190,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.