Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/572
Название: Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою
Авторы: Уханова, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: сироватка
концентрат
ретентат
морквяний сік
нанофільтрація
напій
дослідження
whey concentrate
retentat
carrot juice
nanofiltration
drink
study
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Уханова, І.М. Особливості використання ретентату з метою отримання високоякісного напою /І.М. Уханова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.1(23). - C.113-126.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність виробництва напою із ретентату (концентрат, отриманий за проведення нанофільтрації молочної сироватки) та натурального характеру, досліджено органолептичні, фізико-хімічні та мікробіологічні показники готового продукту під час зберігання протягом 180 годин
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/572
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-10.pdf190,95 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.