Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/573
Title: Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
М’ячиков, Олександр Васильович
Гасай, Євгенія Леонідівна
Албатова, Яна Юріївна
Keywords: спреди
олійний екстракт чаю чорного байхового
товарознавча оцінка
антиоксидантні властивості
spreads
oily extract of black pekoe tea
merchandising expertise
antioxidant properties
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності / А.М. Одарченко, О.В. М’ячиков, Є.Л. Гасай, Я.Ю. Албатова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С. 40-49.
Abstract: Розроблено рецептуру нового спреду підвищеної біологічної цінності з олійни екстрактом чаю чорного байхового. Проведено товарознавчу оцінку отриманого спреду за органолептичним показниками та хімічним складом. Досліджено вплив нових спредів на покращення травлення, скорочення часу засвоєння продукту організмом людини та підвищення стійкості під час зберігання.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/573
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-2-4.pdf490,53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.