Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/573
Название: Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
М’ячиков, Олександр Васильович
Гасай, Євгенія Леонідівна
Албатова, Яна Юріївна
Ключевые слова: спреди
олійний екстракт чаю чорного байхового
товарознавча оцінка
антиоксидантні властивості
spreads
oily extract of black pekoe tea
merchandising expertise
antioxidant properties
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Новий вид спреду підвищеної біологічної цінності / А.М. Одарченко, О.В. М’ячиков, Є.Л. Гасай, Я.Ю. Албатова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С. 40-49.
Краткий осмотр (реферат): Розроблено рецептуру нового спреду підвищеної біологічної цінності з олійни екстрактом чаю чорного байхового. Проведено товарознавчу оцінку отриманого спреду за органолептичним показниками та хімічним складом. Досліджено вплив нових спредів на покращення травлення, скорочення часу засвоєння продукту організмом людини та підвищення стійкості під час зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/573
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-2-4.pdf490,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.