Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/579
Title: Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування
Authors: Назаренко, Юлія Валентинівна
Ященко, Світлана Юріївна
Keywords: молочна сироватка
нанофільтрація
ретентат
лактоза
мінеральний склад
сухі речовини
whey
Nano filtration
retentate
lactose
mineral composition
solids
Issue Date: 2016
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Назаренко, Ю.В. Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування / Ю.В. Назаренко, С.Ю. Ященко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2 (23). - C.127-142.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Запропоновано дослідження особливостей використання сироватки (отриманої в процесі виробництва сиру твердого та сиру кисломолочного) та ретентату, отриманого шляхом концентрування сироватки методом нанофільтрації, поєднання підсирної сироватки та ретентату із різними фруктово-ягідними наповнювачами з метою отримання нових видів високоякісних напоїв зі збалансованим білковим та вуглеводним складом для оздоровчого харчування, які мають приємні органолептичні властивості
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/579
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2016-1-11.pdf200,26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.