Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/579
Название: Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування
Авторы: Назаренко, Юлія Валентинівна
Ященко, Світлана Юріївна
Ключевые слова: молочна сироватка
нанофільтрація
ретентат
лактоза
мінеральний склад
сухі речовини
whey
Nano filtration
retentate
lactose
mineral composition
solids
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Назаренко, Ю.В. Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування / Ю.В. Назаренко, С.Ю. Ященко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.2 (23). - C.127-142.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано дослідження особливостей використання сироватки (отриманої в процесі виробництва сиру твердого та сиру кисломолочного) та ретентату, отриманого шляхом концентрування сироватки методом нанофільтрації, поєднання підсирної сироватки та ретентату із різними фруктово-ягідними наповнювачами з метою отримання нових видів високоякісних напоїв зі збалансованим білковим та вуглеводним складом для оздоровчого харчування, які мають приємні органолептичні властивості
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/579
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-11.pdf200,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.