Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/580
Title: Інноваційна технологія плавлених сирних продуктів з використанням заморожування і механодеструкції
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Юр'єва, Ольга Олексіївна
Наконечна, Юлія Геннадіївна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Архипова, Вікторія Олександрівна
Keywords: плавлені сирні продукти
заморожування
механодеструкція
сичугові сири
солі-плавильники
melted cheese products
freezing
mechanical destruction
rennet cheeses
salts-melters
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Інноваційна технологія плавлених сирних продуктів з використанням заморожування і механодеструкції / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, О.О. Юр’єва та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.62-73.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розроблено інноваційну технологію плавлених сирних продуктів, що включає використання комплексного впливу на сировину заморожування і механодеструкції, спільний вплив яких під час підготовки твердих сичугових сирів до плавлення призводить до деструкції параказеїнаткальційфосфатного комплексу, його механолізу до окремих амінокислот, конформаційних змін молекул білка, що дозволяє виключити застосування солей-плавильників. Розроблено інноваційну технологію, технологічну схему, рецептуру сирно-овочевих начинок для кондитерських виробів «Панкейк», сирних соусів-дресингів і пастоподібних плавлених сирів без солей-плавильників.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/580
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf420,34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.