Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/582
Название: Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів
Авторы: Нечепуренко, Кристина Борисівна
Листопадна, Марія Володимирівна
Пивоваров, Павло Петрович
Ключевые слова: емульсія
структуроутворення
харчова технологія
м’ясне виробництво
іонотропні полісахариди
термостабільність
альгінати
emulsion
structuring
food technology
meat production
alginates
thermal stability
ionotropic polysaccharides
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нечепуренко, К.Б. Дослідження термостабільних структурованих емульсій у технології м’ясних січених виробів / К.Б. Нечепуренко, М.В. Листопадна, П.П. Пивоваров // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 16-24.
Краткий осмотр (реферат): Одним із найважливіших завдань сучасної науки є одержання матеріалів із заданими механічними властивостями та структурою. Перспективною сировиною для виробництва структурованих продуктів є використання емульсій альгінатів із залишками кальцію у складі м’ясних січених виробів для харчової промисловості та сфери ресторанного господарства
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/582
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf207,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.