Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/583
Название: Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану
Авторы: Дзюба, Надія Анатоліївна
Землякова, Олена Володимирівна
Педак, Катерина Геннадіївна
Ключевые слова: харчові речовини
якість продуктів
енергетична цінність
комплексне харчування
nutrients
quality of products
energy value
complex nutrition
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дзюба, Н.А. Основи моделювання раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану / Н.А. Дзюба, О.В. Землякова, К.Г. Педак // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). - C. 142- 153.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз чинників, що впливають на стан здоров’я людини. Наведено аналіз харчування сучасної людини. Розглянуто можливість розробки комплексного повноцінного харчування людей, яке є збалансованим за всіма компонентами, для забезпечення фізичного здоров’я й активної трудової діяльності. Наведено рекомендації щодо складання меню для раціонального харчування в умовах порушеного екологічного стану
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/583
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2016-1-12.pdf170,71 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.