Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/584
Название: Нове про каротиноїди під час холодильної переробки каротиновмісних овочів та ягід із використанням кріомеханодеструкції
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Тимофєєва, Надія Миколаївна
Балабай, Катерина Сергіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: кріогенне заморожування
каротиноїди
каротиновмісні овочі
тонкодисперсне подрібнення
механоактивація
кріодеструкція
гідрофільна форма каротиноїдів
cryogenic freezing
carotenoids
carotene-containing vegetables
fine-dispersed grinding
mechanoactivation
cryodestruction
hydrophilic carotenoid form
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Нове про каротиноїди під час холодильної переробки каротиновмісних овочів та ягід із використанням кріомеханодеструкції / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Н.М. Тимофєєва та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.74-81.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено холодильний спосіб переробки каротиновмісної рослинної сировини в наноструктуроване заморожене пюре, який включає використання комплексного впливу на сировину процесів кріогенного «шокового» заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяють отримати тонкодисперсні добавки з рекордним вмістом каротиноїдів та інших БАР у вільній формі (у 2,5…3,5 рази більше, ніж вивільняється із зв'язаного з біополімерами стану за умови використання традиційних методів екстракції з рослинної сировини).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/584
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9.pdf449,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.