Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/587
Title: Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
Authors: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Дьяков, Олександр Георгійович
Keywords: гідроколоїди
термостійкість
структуроутворення
синергізм
hydrocolloids
thermoduric
gelation
synergism
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці / Г.Д. Любенко, М.В. Обозна, Ф.В. Перцевой, О.Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 25-32
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: За допомогою використання методу спінової луни ядерного магнітного резонансу (ЯМР) вивчено молекулярну рухливість води в модельних системах за різних режимів зберігання. Обґрунтовано спільне використання низькоетерифікованого пектину та модифікованого крохмалю, які використовуються в розробленій технології термостійкої молоковмісної начинки
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/587
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf323,04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.