Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/587
Название: Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці
Авторы: Любенко, Галина Дмитрівна
Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Дьяков, Олександр Георгійович
Ключевые слова: гідроколоїди
термостійкість
структуроутворення
синергізм
hydrocolloids
thermoduric
gelation
synergism
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Визначення молекулярної рухливості води в термостійкій молоковмісній начинці / Г.Д. Любенко, М.В. Обозна, Ф.В. Перцевой, О.Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 25-32
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): За допомогою використання методу спінової луни ядерного магнітного резонансу (ЯМР) вивчено молекулярну рухливість води в модельних системах за різних режимів зберігання. Обґрунтовано спільне використання низькоетерифікованого пектину та модифікованого крохмалю, які використовуються в розробленій технології термостійкої молоковмісної начинки
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/587
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5.pdf323,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.