Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/588
Название: Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Авдєєв, Сергій Сергійович
Ключевые слова: установка
електрофізичний
обробка
НВЧ
нагрівання
вакуумування
ЕКН
жарення
концентрування
сушіння
installation
electrophysical
treatment
microwave
heating
vacuuming
ECH
frying
concentration
drying
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сучасні лабораторні установки та дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.82-94.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Представлено лабораторні установки для дослідження електрофізичних методів обробки харчової сировини: для НВЧ-нагрівання та вакуумування, для електроконтактного нагрівання (ЕКН) та комбінованого жарення з ЕКН. Проведені дослідження дозволили встановити скорочення тривалості НВЧ-концентрування (сушіння) за рахунок збільшення проникної здатності НВЧ-енергії та зменшення дифузійного опору, зменшення нерівномірності температурного поля за умов ЕКН, а також скорочення тривалості жарення за рахунок ЕКН.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/588
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10.pdf482,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.