Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/589
Название: Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Губаль, Лілія Миколаївна
Ключевые слова: рослинні білки
функціонально-технологічні властивості
фарш
теплова обробка
м’ясопродукти
animal proteins
functional and technological properties meat products.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камсуліна, Н.В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику / Н.В. Камсуліна, Л.А. Скуріхіна, Л.М. Губаль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.50-61.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику. Розроблено рекомендації з практичного застосування білка соняшникового насіння, який отримують шляхом гідратації знежиреного та зневодненого білка соняшникового насіння з наступним додаванням його до рецептури, у технологіях різних видів м’ясопродуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/589
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-2-5.pdf344,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.