Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/589
Title: Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Скуріхіна, Людмила Андрониківна
Губаль, Лілія Миколаївна
Keywords: рослинні білки
функціонально-технологічні властивості
фарш
теплова обробка
м’ясопродукти
animal proteins
functional and technological properties meat products.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна, Н.В. Дослідження функціонально-технологічних властивостей білків із насіння соняшнику / Н.В. Камсуліна, Л.А. Скуріхіна, Л.М. Губаль // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.50-61.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей білків соняшнику. Розроблено рекомендації з практичного застосування білка соняшникового насіння, який отримують шляхом гідратації знежиреного та зневодненого білка соняшникового насіння з наступним додаванням його до рецептури, у технологіях різних видів м’ясопродуктів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/589
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-2-5.pdf344,82 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.