Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/590
Название: Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків
Авторы: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Ключевые слова: пиріжки
хлібобулочні вироби
комплекс
обладнання
електроконтактне нагрівання
інфрачервоне нагрівання
випікання
cakes
bakery products
complex
equipment
heating
infrared heating
baking
Дата публикации: 2016
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко, С.В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). - C.154-161.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз процесів випікання пиріжків, що дозволило встановити їх принципові недоліки. Розроблено комплекс технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків із застосуванням електроконтактного нагрівання. Технічною інновацією комплексу є застосування пристроїв для випікання, що працюють у комбінованому режимі інфрачервоного нагрівання з електроконтактним. Експериментальними дослідженнями встановлено, що більш інтенсивне нагрівання відбувається за умов електроконтактного способу. Отримано дані щодо зміни питомої електропровідності, що можуть бути корисними для відпрацювання раціональних режимів комбінованого випікання
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/590
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec2-t-2016-1-1.pdf345,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.