Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/590
Title: Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Михайлова, Світлана Володимирівна
Keywords: пиріжки
хлібобулочні вироби
комплекс
обладнання
електроконтактне нагрівання
інфрачервоне нагрівання
випікання
cakes
bakery products
complex
equipment
heating
infrared heating
baking
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Розробка комплексу технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків / В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, А.О. Шевченко, С.В. Михайлова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2016.- Вип.1 (23). - C.154-161.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (23)
Abstract: Проведено аналіз процесів випікання пиріжків, що дозволило встановити їх принципові недоліки. Розроблено комплекс технологічного обладнання для виробництва печених пиріжків із застосуванням електроконтактного нагрівання. Технічною інновацією комплексу є застосування пристроїв для випікання, що працюють у комбінованому режимі інфрачервоного нагрівання з електроконтактним. Експериментальними дослідженнями встановлено, що більш інтенсивне нагрівання відбувається за умов електроконтактного способу. Отримано дані щодо зміни питомої електропровідності, що можуть бути корисними для відпрацювання раціональних режимів комбінованого випікання
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/590
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 23. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec2-t-2016-1-1.pdf345,87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.