Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/591
Title: Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті.
Authors: Обозна, Маргарита Василівна
Перцевой, Федір Всеволодович
Дьяков, Олександр Георгійович
Keywords: сирний продукт м’який
рослинні добавки
вільна та зв’язана волога
soft cheese product
herbal supplements
free and bound moisture
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обозна М.В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті./ М.В. Обозна, Ф.В. Перцевой, О.Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 33-42.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: На основі даних аналітичних узагальнень і результатів експериментальних досліджень обґрунтована та експериментально доведена доцільність створення нової технології сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока, що містить в якості рецептурних добавок концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Визначено вміст вільної та зв’язаної вологи в сирному продукті м’якому
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/591
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf251,95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.