Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/595
Название: Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів
Авторы: Черно, Наталія Кирилівна
Озоліна, Софія Олександрівна
Нікітіна, Олександра Валеріївна
Ключевые слова: спирторозчинні речовини
водорозчинні речовини
Agaricus bisporus
Pleurotus ostreatus
ethanol-soluble substances
water-soluble substances
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черно Н.К. Дослідження умов вилучення спирто- та водорозчинних речовин із культивованих грибів./ Н.К. Черно, С.О. Озоліна, О.В. Нікітіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 43-50.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Установлено, що раціональними умовами вилучення спирторозчинних речовин із грибів є екстракція сировини 70%-вим етанолом протягом 30-45 хв при температурі 60 °С. Максимальний вихід водорозчинних речовин можливий під час обробки грибів водою при температурі кипіння протягом 60 хв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/595
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
7.pdf339,45 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.