Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/596
Title: Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів
Authors: Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Борисова, Аліна Олексіївна
Keywords: нетрадиційні борошняні вироби
узагальнена біологічна цінність білка
показник наближення до стандартного білка
unconventional floury products
the generalized biological value of protein
the factor of protein approximation to standard
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, В.О. Захаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 231-240.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Проаналізовано узагальнену біологічну цінність білків у сукупності нетрадиційних борошняних виробів, створених для систем харчування лікувально-профілактичного призначення
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/596
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-3.pdf279,73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.