Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/596
Название: Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів
Авторы: Крутовий, Жорж Андрійович
Запаренко, Ганна Володимирівна
Захаренко, Віталій Олександрович
Борисова, Аліна Олексіївна
Ключевые слова: нетрадиційні борошняні вироби
узагальнена біологічна цінність білка
показник наближення до стандартного білка
unconventional floury products
the generalized biological value of protein
the factor of protein approximation to standard
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, В.О. Захаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 231-240.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано узагальнену біологічну цінність білків у сукупності нетрадиційних борошняних виробів, створених для систем харчування лікувально-профілактичного призначення
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/596
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-3.pdf279,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.