Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/596
Название: | Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів |
Авторы: | Крутовий, Жорж Андрійович Запаренко, Ганна Володимирівна Захаренко, Віталій Олександрович Борисова, Аліна Олексіївна |
Ключевые слова: | нетрадиційні борошняні вироби узагальнена біологічна цінність білка показник наближення до стандартного білка unconventional floury products the generalized biological value of protein the factor of protein approximation to standard |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів / Ж.А. Крутовий, Г.В. Запаренко, В.О. Захаренко, А.О. Борисова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 231-240. |
Серия/номер: | Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21) |
Краткий осмотр (реферат): | Проаналізовано узагальнену біологічну цінність білків у сукупності нетрадиційних борошняних виробів, створених для систем харчування лікувально-профілактичного призначення |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/596 |
ISSN: | 2312-3990 |
Располагается в коллекциях: | Вип. 21. - 2015 (тех.) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
sec3-t-2015-1-3.pdf | 279,73 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.