Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/598
Title: Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру
Authors: Одарченко, Андрій Миколайович
Гасай, Євгенія Леонідівна
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Keywords: функціональні продукти
кисломолочні продукти
вторинна сировина
кефір
зародки пшениці
functional food
dairy products
kefir
wheat germ
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко, А.М. Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру / А.М. Одарченко, Є.Л. Гасай, З.П. Карпенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 241-250.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Досліджено доцільність збагачення кефіру зародками пшениці, підібрано рецептуру, яка забезпечує найкращі органолептичні та фізико-хімічні показники, надано рекомендації та поради щодо впровадження цього функціонального продукту в раціон харчування.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/598
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-4.pdf326,55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.