Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/598
Название: Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру
Авторы: Одарченко, Андрій Миколайович
Гасай, Євгенія Леонідівна
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Ключевые слова: функціональні продукти
кисломолочні продукти
вторинна сировина
кефір
зародки пшениці
functional food
dairy products
kefir
wheat germ
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Одарченко, А.М. Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру / А.М. Одарченко, Є.Л. Гасай, З.П. Карпенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 241-250.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено доцільність збагачення кефіру зародками пшениці, підібрано рецептуру, яка забезпечує найкращі органолептичні та фізико-хімічні показники, надано рекомендації та поради щодо впровадження цього функціонального продукту в раціон харчування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/598
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-4.pdf326,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.