Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/599
Название: Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів
Авторы: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Ключевые слова: січені напівфабрикати
альгінат натрію
гелі
meat minced products
sodium alginate
gels
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Ястреба, Ю.А. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів / Ю.А. Ястреба, В.М. Пасічний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 250-257.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтовано та розроблено технології м ’ясних продуктів із використанням альгінату натрію. Удосконалено технологію виробництва м’ясних січених напівфабрикатів. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних характеристик експериментальних зразків м’ясних січених напівфабрикатів із додаванням гідроколоїдів рослинного походження
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/599
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-5.pdf270,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.