Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/599
Title: Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів
Authors: Ястреба, Юлія Анатоліївна
Пасічний, Василь Миколайович
Keywords: січені напівфабрикати
альгінат натрію
гелі
meat minced products
sodium alginate
gels
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ястреба, Ю.А. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів / Ю.А. Ястреба, В.М. Пасічний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 250-257.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Науково обґрунтовано та розроблено технології м ’ясних продуктів із використанням альгінату натрію. Удосконалено технологію виробництва м’ясних січених напівфабрикатів. Проведено дослідження органолептичних, фізико-хімічних, мікробіологічних характеристик експериментальних зразків м’ясних січених напівфабрикатів із додаванням гідроколоїдів рослинного походження
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/599
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-5.pdf270,3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.