Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/60
Название: Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.
Авторы: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Ляшенко, Богдан Віталійович
Лебединець, Ігор Володимирович
Ключевые слова: кулінарні вироби
процес жаріння
теплові процеси
м'ясні вироби
Дата публикации: 2008
Издательство: Харків: ХДУХТ
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглядаються та вирішуються проблеми інтенсифікації теплоперенесення шляхом цілеспрямованого регулювання складу компонентів середовища та напівфабрикатів з урахуванням їх властивостей, що забезпечують зниження витрат енергетичних і матеріальних ресурсів під час виробництва жарених кулінарних виробів. Науково обгрунтовано методологію цілеспрямованого регулювання складу компонентів напівфабрикатів з урахуванням їх оптичних, теплофізичних, адсорбційних властивостей, а також ступеня масивності під час розробки енерго- і ресурсозберігаючих технологічних процесів виробництва багатокомпонентних кулінарних виробів. Доцільність реалізації доведено на прикладах розробки технологічних схем виробництва м'ясних січених виробів, термообробку яких передбачено ІЧ-жаренням та смаженням у ФЗС, що відповідають вимогам санітарної безпеки і наближені за хімічним складом до традиційних виробів з котлетного фаршу. Монографія розрахована на спеціалістів харчової промисловості, а також студентів вищих навчальних закладів та аспірантів спеціальності "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв".
Описание: Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів: монографія / О.І. Черевко, В.М. Михайлов, І.В. Бабкіна, Б.В. Ляшенко, І.В. Лебединець; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2008. – 101с.- Іл.; табл. – 156 назв.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/60
ISBN: 966-405-086-6
Располагается в коллекциях:Монографії, навчальні посібники (КПААХВ) (нов)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Реп. ек. Монографія вироб. м'ясо-рослин. виробів.pdf1,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.