Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/600
Название: Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів
Авторы: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Кравченко, Олена Іванівна
Ключевые слова: кедровий горіх
грецький горіх
шрот
пшеничне борошно
хімічний склад
білки
клітковина
мінеральні речовини
фенольні сполуки
борошняні кондитерські вироби
збагачення
pine nut
walnut
extraction cake
wheat flour
chemical composition
proteins
cellulose
minerals
phenolic compounds
floury confectionery products
enrichment
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів / О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.В. Новік, К.Р. Касабова, О.І. Кравченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.69-81.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Краткий осмотр (реферат): Відзначено, що порівняно з борошном пшеничним вищого ґатунку шроти кедрового та грецького горіха містять значну кількість клітковини, білків із покращеним амінокислотним складом, мінеральних речовин та деяких фенольних сполук, що робить їх перспективною сировиною для збагачення корисними речовинами борошняних кондитерських виробів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/600
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec1-t-2015-2-7.pdf342,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.