Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/600
Title: Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів
Authors: Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Новік, Ганна Вікторівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Кравченко, Олена Іванівна
Keywords: кедровий горіх
грецький горіх
шрот
пшеничне борошно
хімічний склад
білки
клітковина
мінеральні речовини
фенольні сполуки
борошняні кондитерські вироби
збагачення
pine nut
walnut
extraction cake
wheat flour
chemical composition
proteins
cellulose
minerals
phenolic compounds
floury confectionery products
enrichment
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Перспективи використання шротів горіхової сировини для збагачення борошняних кондитерських виробів / О.Г. Шидакова-Каменюка, Г.В. Новік, К.Р. Касабова, О.І. Кравченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). - С.69-81.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2 (22)
Abstract: Відзначено, що порівняно з борошном пшеничним вищого ґатунку шроти кедрового та грецького горіха містять значну кількість клітковини, білків із покращеним амінокислотним складом, мінеральних речовин та деяких фенольних сполук, що робить їх перспективною сировиною для збагачення корисними речовинами борошняних кондитерських виробів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/600
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 22. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec1-t-2015-2-7.pdf342,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.