Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/601
Title: Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Keywords: мафіни
шрот зародків пшениці
показники якості
ксампан
muffins
wheat germ meal
quality indexes
xanthan
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова, О.В. Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці / О.В. Самохвалова, К.Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 257-267.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Досліджено можливість використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів, які виготовлені на основі шроту зародків пшениці з повною заміною в рецептурі пшеничного борошна. Установлено, що його використання дозволяє отримати тісто з належними структурно-механічними властивостями, готові вироби з високими органолептичними та фізико-хімічними показники якості
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/601
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-6.pdf279,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.