Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/602
Название: Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв
Авторы: Одарченко, Микола Семенович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Бобирєва, Анастасія Андріївна
Ключевые слова: кисломолочні напої
мучка кормова
якість
біологічна цінність
fermented beverages
dust middling
quality
biological value
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв / М.С. Одарченко, З.П. Карпенко, А.О. Сергієнко, А.А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 267-274.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив додавання мучки кормової на показники якості та біологічну цінність ряжанки. Установлено, що внесення в кисломолочні напої мучки кормової є дуже корисним та не погіршує органолептичних та фізико-хімічних показників якості, а їх біологічна цінність при цьому значно зростає за рахунок додаткової кількості баластних та білкових речовин
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/602
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-7.pdf287,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.