Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/602
Title: Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв
Authors: Одарченко, Микола Семенович
Карпенко, Зінаїда Павлівна
Сергієнко, Аліна Олександрівна
Бобирєва, Анастасія Андріївна
Keywords: кисломолочні напої
мучка кормова
якість
біологічна цінність
fermented beverages
dust middling
quality
biological value
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв / М.С. Одарченко, З.П. Карпенко, А.О. Сергієнко, А.А. Бобирєва // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 267-274.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Abstract: Досліджено вплив додавання мучки кормової на показники якості та біологічну цінність ряжанки. Установлено, що внесення в кисломолочні напої мучки кормової є дуже корисним та не погіршує органолептичних та фізико-хімічних показників якості, а їх біологічна цінність при цьому значно зростає за рахунок додаткової кількості баластних та білкових речовин
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/602
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
sec3-t-2015-1-7.pdf287,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.