Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/603
Название: Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура
Авторы: Гладушняк, Олександр Карпович
Біленька, Ірина Ремівна
Лазаренко, Наталя Анатоліївна
Ключевые слова: топінамбур
ферментація
вичавки
Jerusalem artichoke
fermentation
marc
splitting
дроблення
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гладушняк О.К. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О.К. Гладушняк, І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.114-121.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто процес дроблення вичавок ферментованого топінамбура з подальшим отриманням пастоподібних продуктів. Проведено седиментаційний аналіз напівфабрикатів. Досліджено плинність овочевих паст.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/603
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
13.pdf371,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.