Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/603
Title: Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура
Authors: Гладушняк, Олександр Карпович
Біленька, Ірина Ремівна
Лазаренко, Наталя Анатоліївна
Keywords: топінамбур
ферментація
вичавки
Jerusalem artichoke
fermentation
marc
splitting
дроблення
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Гладушняк О.К. Дослідження процесу дроблення під час отримання пастоподібних продуктів на основі вичавок ферментованого топінамбура / О.К. Гладушняк, І.Р. Біленька, Н.А. Лазаренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.114-121.
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(20)
Abstract: Розглянуто процес дроблення вичавок ферментованого топінамбура з подальшим отриманням пастоподібних продуктів. Проведено седиментаційний аналіз напівфабрикатів. Досліджено плинність овочевих паст.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/603
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 20. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
13.pdf371,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.