Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/605
Название: Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту
Авторы: Кучерук, Зіновія Іванівна
Постнова, Ольга Миколаївна
Галич, Анна Олександрівна
Ключевые слова: борошно амаранту
термічна обробка
вологість
жирозв’язуюча здатність
водопоглинальна здатність
безглютенові продукти
amaranth flour
heat treatment
moisture
fat-binding
water- absorbing abilities
glutenless products
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кучерук, З.І. Дослідження властивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту / З.І. Кучерук, О.М. Постнова, А.О. Галич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко.- Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип.1(21). - C. 275-283.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(21)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено властивості знежиреного борошна амаранту термічно обробленого за різних температур. Установлено, що під час обробки за температур 120 і 140 ° С протягом 10-40 хв борошно набуває кольору від кремового до світло-коричневого та горіхового аромату. Збільшення температури та тривалості обробки борошна призводить до зменшення вологості та зниження жирозв’язуючої та водопоглинальної здатностей
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/605
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 21. - 2015 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec3-t-2015-1-8.pdf366,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.